Devices en koffie

De 5 seconden samenvatting

Een app of een website is geen doel op zich.
Het is een middel, een oplossing voor jouw vraagstuk. Ons doel is het beste resultaat. En wat het beste resultaat is, bepalen we samen.


Wat kun je verwachten?

Wat jouw organisatie ook nodig heeft, samen gaan we op zoek naar een pragmatische oplossing die bij jouw organisatie past. Daarbij staat de combinatie van gebruikersvriendelijkheid en een degelijke technische oplossing altijd voorop.

Niks moet en alles kan. Of je nu een offline oplossing zoekt zoals de NutrICalculator van Nutricia, waarmee de Intensive Care arts snel en veilig bepaalt welke en hoeveel infuusvoeding de patiënt nodig heeft. Of dat je een online app nodig hebt, waarbij de meest recente informatie op een WordPress installatie staat, zoals de protocollen-app van het UMCG, UMC Utrecht en Doktersdienst Groningen. Ook voor jullie nieuwe website vinden we de best passende technische oplossing. Zo is voor Eilandhopper een online reisplanner ontwikkeld, waarin passagiers hun eigen route uitstippelen en rechtstreeks tickets op maat kopen.

Hoe werkt Web & App?

Het begint met goed luisteren naar wat jouw organisatie beweegt en hoe jullie het eindresultaat voor ogen zien. Als dat samenkomt, kunnen we reële verwachtingen scheppen en gezamenlijk zorgen voor het beste eindresultaat. Dat leggen we vast met heldere afspraken. Soms zijn er andere expertises nodig en werkt Web & App samen met een team van professionals uit het directe netwerk.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk eens rond in het portfolio van Web & App.

Portfolio

Virtual Ambiance

Voor de mannen achter de YouTube-kanalen Virtual Fireplace en Virtual Ambiance maakte ik de Ambiance Creator, voor het maken van je eigen soundscapes.

Bekijk de case

Nutricia

De NutrICalculator is een app voor iOS en Android, die verplegers op de IC van voedingsadviezen op maat voorziet. 

Bekijk de case

Terra MBO

Een web-based leerlingenvolgsysteem voor studenten die willen lessen in de nieuwe high-tech tractorsimulatoren.

Laptop met geluidsapparatuur
Vrouw met iPhone in de hand waarop de NutrICalculator te zien is
Terra MBO foto wereldpremière tractorsimulatoren