Arthur geeft les in de cursusruimte
“De afwisseling tussen het luisteren naar uitleg en het zelf bezig zijn, maakte dat de cursus nooit eentonig was.”
— Florian - cursist

TL;DR

Blijf jij als freelancer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
Of werk je bij een werkgever die het belangrijk vindt dat jij je als developer blijft ontwikkelen? Web & App helpt je daarbij met inspirerende, praktijkgerichte cursussen.


Welke cursussen biedt Web & App?

Arthur Perton MSc heeft – naast het ondernemen – zeven jaar gedoceerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zijn specialisme is het ontwikkelen van apps en websites. Bij Web & App geeft hij onder andere praktische cursussen in het ontwikkelen van webapplicaties in React en apps voor iOS en Android in React Native.

Hoe ziet een cursus bij Web & App er uit?

Per cursus is plaats voor maximaal 6 personen. In 4 ochtenden of middagen van 3 uur leggen we een theoretische basis met interactieve hoorcolleges. Daarnaast werken we veel met ‘live coding’ waarbij jij als cursist meedoet op je eigen laptop. Leuk en leerzaam om te doen. Doordat de groep klein is, is er veel ruimte voor interactie en persoonlijke begeleiding. Je werkt zelfstandig, desgewenst in duo’s, aan het ontwikkelen van een eigen app. De cursussen worden gegeven in het Walburghuys, aan het Martinikerkhof in de binnenstad van Groningen. Daar hebben we ruime werkplekken, koffie, thee, koek, Wi-Fi en voldoende stroompunten tot onze beschikking.

Voorzorg in verband met Corona

In verband met Corona starten we de nieuwe reeks in een grotere zaal. De groepsgrootte blijft maximaal 6 mensen, zo kunnen we voldoende afstand houden. Voor de ventilatie is er een aantal ramen dat opengezet kan worden. Na je inschrijving word je via de mail op de hoogte gehouden van de details, passend bij de situatie van dat moment.

“De cursus gaf me een goede basis voor React development en enthousiasme voor frontend development in het algemeen.”
— Ad-Jan - cursist

Training op maat

Web & App biedt maatwerk voor groepen en individuele ontwikkelaars.

Groepscursus Individueel
“Als trainer zie ik Arthur als een kundig persoon die vanuit rust heldere uitleg weet te geven. Hij is in staat om een gemoedelijke en open sfeer te creëren waarin hij makkelijk vertrouwen schept.”
— Thomas - trainee