Arthur op een bankje voor de muur
“Arthur komt vaak met oplossingen die beter zijn dan waar we aanvankelijk om vroegen.”
— Gauke Kooistra - AirMedApp

Arthur in 175 karakters

Heldere afspraken maken en nakomen, kwaliteit leveren, beschikken over ruime kennis en ervaring zijn vanzelfsprekend.
Maar wat maakt Arthur Perton MSc nou anders dan anderen?


Hoe werkt Arthur?

Arthur noemt zichzelf een creatieve techneut en een trainer. Maar dan wel een trainer die zelf ook professioneel webapplicaties ontwikkelt. Samen met jou op zoek gaan naar het beste resultaat is wat hem drijft. Kan hij dat resultaat niet alleen leveren? Dan stelt hij een team samen met de beste professionals uit zijn netwerk. 

Arthur is oprecht geïnteresseerd in mensen, dat maakt dat hij goed luistert naar wat jouw organisatie echt nodig heeft. Voor Arthur is een app of een website niet het doel op zich. Het is een middel, een oplossing. Het echte doel is het beste resultaat dat past bij jouw specifieke vraagstuk.

Wie is Arthur?

Na zijn studies Bouwkunde en Psychologie heeft Arthur de technische kant gekozen en heeft hij het doctoraalexamen Kunstmatige Intelligentie behaald. In 2000 is hij als softwareontwikkelaar aan de slag gegaan. Naast eigenaar van Web & App was Arthur van 2013 tot 2020 part-time docent bij de Hanzehogeschool. Daar gaf hij o.a. les in Web Development en Objectgeoriënteerd Programmeren. Daarnaast coördineerde hij onderwijs en onderwijsontwikkeling. De interactie met studenten gaf hem voldoening en energie. En dat was wederzijds, want de structuur en duidelijkheid die hij bood en zijn enthousiasme en praktijkkennis scoorden hoog in de beoordelingen van de studentenpanels.

Arthur zegt daar zelf over: “Ik dacht altijd, wat leuk dat studenten wat van mij kunnen leren. Maar dat bleek andersom ook zo te werken. Ik leerde ook veel van mijn studenten!”

Meer weten?

Bel of mail Arthur voor een vrijblijvende afspraak. 

Naar contact

Arthur op de fiets

Kennismaken?

Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
arthur@webenapp.nl
06 - 18 19 02 67

Neem contact op